Info & yhteys

Ensi vuonna Rauhalahdessa aloittaa uusi Rauhalahti Teatteri. Sen johtajana toimii Ismo Apell. Teatteriareenalle on tulossa remontti, jossa katsojamäärää nostetaan 700 istumapaikkaan. Ympäristö siistitään ja katsojien väliaikapalvelut saatetaan uudelle tasolle. Alueelle rakennetaan myös Pertin keksintö- ja taidenäyttely.

Rauhalahden alueelle rakennettava Pertin keksintö- ja taidenäyttely tulee tuomaan katsojille laajamittaisen annin siitä, mihin Pertti taiteellisen ja tieteellisen intohimonsa vapaa-aikanaan valjasti. Spede-idea Oy:n johtaja ja Pertin pitkäaikaisen keksijäystävän Raimo Kaukisen keräämään näyttelyyn on tulossa muun muassa alkuperäinen Spede-linko Kuopiosta, legendaarinen showboat, venesuksi sekä useita keksintöjä piirustuksineen.

Majoitusta teatterikatsojille tarjoaa Hotellilaiva Wuoksi, jonka kupeesta Kuopion Matkustajasatamasta on suora sisävesiyhteys Rauhalahteen. Wuoksessa teatterikatsojat yöpyvät elämyksellisestä järven äärellä ja vielä alennushintaan. Pyydä tarjous www.wuoksi.fi. Hotellilaivan lisäksi majoitusta tarjoavat Matkailukeskus Rauhalahti, Kylpylähotelli Rauhalahti sekä Original Sokos Hotel Puijonsarvi.