Info & yhteys

Kesällä 2018 Rauhalahdessa aloittaa uusi Rauhalahti Teatteri. Sen johtajana toimii Ismo Apell. Teatteriareenalla on tehty remontti, jossa katsojamäärää nostettu 600 istumapaikkaan. Alueelle rakennetaan myös Pertin keksintö- ja taidenäyttely.

Pertin keksintö- ja taidenäyttely tulee tuomaan katsojille laajamittaisen annin siitä, mihin Pertti taiteellisen ja tieteellisen intohimonsa vapaa-aikanaan valjasti. Spede-idea Oy:n johtaja ja Pertin pitkäaikaisen keksijäystävän Raimo Kaukisen keräämään näyttelyyn on tulossa muun muassa alkuperäinen Spede-linko Kuopiosta, legendaarinen showboat, venesuksi sekä useita keksintöjä piirustuksineen.

Majoitusta teatterikatsojille tarjoaa Hotellilaiva Wuoksi, jonka kupeesta Kuopion Matkustajasatamasta on suora sisävesiyhteys Rauhalahteen. Wuoksessa teatterikatsojat yöpyvät elämyksellisestä järven äärellä ja vielä alennushintaan. Pyydä tarjous www.wuoksi.fi. Hotellilaivan lisäksi majoitusta tarjoavat Matkailukeskus Rauhalahti, Kylpylähotelli Rauhalahti sekä Original Sokos Hotel Puijonsarvi.