Info & yhteys

Kesällä 2018 Rauhalahdessa on aloittanut Rauhalahti Teatteri, jonka työryhmä on tuttu Koljonvirta Teatterista. Teatterin johtajana toimii Ismo Apell. Teatteriareenalla on tehty remontti, jossa katsojamäärää nostettu 600 istumapaikkaan. Alueella on myös Pertin keksintö- ja taidenäyttely.

Pertin keksintö- ja taidenäyttely tuo katsojille laajamittaisen annin siitä, mihin Pertti taiteellisen ja tieteellisen intohimonsa vapaa-aikanaan valjasti. Spede-idea Oy:n johtaja ja Pertin pitkäaikaisen keksijäystävän Raimo Kaukisen keräämään näyttelyyn on tulossa muun muassa alkuperäinen Spede-linko Kuopiosta, legendaarinen showboat, venesuksi sekä useita keksintöjä piirustuksineen.

Majoitusta teatterikatsojille tarjoaa Hotellilaiva Wuoksi, jonka kupeesta Kuopion Matkustajasatamasta on suora sisävesiyhteys Rauhalahteen. Wuoksessa teatterikatsojat yöpyvät elämyksellisestä järven äärellä ja vielä alennushintaan. Pyydä tarjous www.wuoksi.fi. Hotellilaivan lisäksi majoitusta tarjoavat Matkailukeskus Rauhalahti, Kylpylähotelli Rauhalahti sekä Original Sokos Hotel Puijonsarvi.

Yhteistyökuvioihin liittyen voit tavoitella Ismo Apellia 0400669184. Tuotantoon ja markkinointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Iitu Apelliin 0440262610. Lipunmyynnistä vastaa Lipputoimisto 060095020.