Info

Yhteistyökuvioihin liittyen voit tavoitella Ismo Apellia 0400669184.

Tuotantoon ja markkinointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Iitu Apelliin 0400982610.

Kesän 2019 lipunmyynnistä vastaa Lipputoimisto.fi. Liput ovat myynnissä nyt!

Kesällä 2018 Rauhalahdessa toimintansa aloitti Rauhalahti Teatteri, jonka työryhmä on tuttu Koljonvirta Teatterista. Teatterin johtajana toimii Ismo Apell. Teatteriareenalla on tehty remontti, jossa katsojamäärää nostettu 600 istumapaikkaan.

Kesän 2018 produktio oli PERTTI, joka kertoi Spede Pasasen elämästä. Lisäksi alueella oli Pertin keksintö- ja taidenäyttely, joka toi kävijöille laajamittaisen annin siitä, mihin Pertti taiteellisen ja tieteellisen intohimonsa vapaa-aikanaan valjasti. Spede-idea Oy:n johtaja ja Pertin pitkäaikaisen keksijäystävän Raimo Kaukisen keräämään näyttelyssä oli muun muassa legendaarinen showboat sekä useita keksintöjä piirrustuksineen. Teatterikatsojien lisäksi näyttelyä kävi tutkimassa yli 1500 kävijää.

Majoitusta myös kesällä 2019 teatterikatsojille tarjoaa Hotellilaiva Wuoksi, jonka kupeesta Kuopion Matkustajasatamasta on suora sisävesiyhteys Rauhalahteen. Wuoksessa teatterikatsojat yöpyvät elämyksellisesti järven äärellä ja vielä alennushintaan. Pyydä tarjous www.wuoksi.fi. Hotellilaivan lisäksi majoitusta tarjoavat Matkailukeskus Rauhalahti, sekä Kylpylähotelli Rauhalahti.