Rauhalahti Teatteri

Info

Kuopiossa sijaitseva Rauhalahti Teatteri on näyttelijä Ismo Apellin isännöimä, monipuolinen ja toimiva estradi. Teatteriareenalle on tehty kolmen vuoden aikana mittava remontti ja katetussa katsomossa on numeroituja istumapaikkoja 668kpl. Teatterilla tarjoamme katsojille myös toimivan ja monipuolisen katetun ravintolan A-oikeuksilla. Areena sijaitsee monia palkintoja voittaneella Matkailukeskus Rauhalahden luonnonkauniilla alueella, joka puolestaan tarjoaa monipuoliset aktiviteetit camping -ja majoituspaikkoineen. Alueella toimii myös kotieläinpuisto ja erittäin suosittu uimaranta beach volley kenttineen.
Teatterin välittömässä läheisyydessä on uusi toimiva parkkialue omalla sisäänkäynnillään. Liikuntarajoitteisten parkkipaikat sijaitsevat sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Kuopiossa sijaitseva Rauhalahti Teatteri on rakennettu vuonna 2004 ja teatterin alkuperäinen rakennuttaja ja omistaja oli Kuopion Kaupungin sisaryhtiö Kuopion Matkailupalvelu. Teatterilla on ollut useita toimijoita vuosien aikana ja nykyisen toiminnan aloitti Tuotantotalo Turpatalli Oy ja Rauhalahti Teatteri Ry vuonna 2018.

Osta liput

Teatterin tekemisessä mukana