Rauhalahti Teatteri

Tuotannot

Kesällä 2024 Rauhalahti Teatterissa nähdään Ismo Apellin ja Halvatun Pappojen Jamppa Kääriäisen kirjoittama Karavaanarit 2 -Caravan riders of the lost humor, joka on jo ympäri Suomen multimenestykseen nousseen Karavaanarit -musiikkinäytelmän hulvaton jatko-osa. Vuosikymmen ja leirintäalue on vaihtunut ja nyt eletään 90-luvun loppua, hetkeä juuri ennen suurta lamaa. On juhannusaatto ja yön aikana kolme pariskuntaa sekoittuvat taas jälleen sananmukaisesti keskenään.

Leirintäalueen omistaja Reiska on kyllästynyt työhönsä ja erityisesti kaikkiin asiakkaisiinsa. Kyttäävien kausipaikkalaisten lisäksi hänen oloaan ei helpota angstinen tytär, alueelle änkeytyvä verkostomarkkinointi napakymppipariskunta ja viimeisen juhannus keikkansa heittävä Suomen vahvin mies amerikkalaisen managerinsa johdolla. Karavaanari kakofonia on valmis, kun ensimmäisestä osasta tutuksi tullut huijari Elmeri ja hänen siskonsa Unelma saapuvat puskaparkkiin camping alueen reunalle kepposet mielessään. Kenen vierestä Elmeri herää juhannusyöstä täällä kertaa.

Hulvattomassa musiikkikomediassa esiintyy Jamppa Kääriäisen lisäksi mm. suoraan Amerikasta paluun tekevä vuoden 2004 Euroviisuedustaja ja Voice of Finland -kilpailija Gary Revel Jr., Ari-Kyösti Seppo, Kati Rissanen, Mikko Paananen, Elmiina Apell, Katri Apell, Mikko Laitinen, Hannele Vesterlin sekä Vuonna 85-musikaalistakin tuttu, Euroopan mestari nyrkkeilijä Juho Haapoja.

Musiikista vastaa jo tutuksi tullut Rauhalahti House band johtajanaan Lauri Vuolteenaho. Musiikkigenrenä on tänä vuonna suomalaiset cover- eli käännösbiisit ulkomailta. Käytössä on aivan mahtava repertuaari toinen toistaan hienompia cover-biisejä, joita Suomen viihde ja rock/pop musiikki on pullollaan. Klassikoita klassikoiden perään.

 

Seuraa tulevia tuotantoja sekä ajankohtaisia tunnelmia teatterimme somesta:
FACEBOOK: Rauhalahti Teatteri
INSTAGRAM: @rauhalahtiteatteri

Osta liput

Teatterin tekemisessä mukana