Rauhalahti Teatteri

Siivoton juttu -hersyvä komedia 2021

”Sisarteatterissamme” Iisalmen Koljonvirta Teatterissa nähtiin kesällä 2021 SIIVOTON JUTTU, jota tähditti Kai Lehtinen ja Ari-Kyösti Seppo. Se keräsi lähes 10 500 katsojaa! Ja mikä parasta, tietoomme ei tullut yhtään altistumista/tartuntaa teatterikävijöiltämme.

ALLA TARKEMMIN SIIVOTON JUTTU-produktiosta:

Rane ja Kokki päättävät perustaa siivousfirman lama-ajan Suomessa. Ruokajonosta aloittavien miesten osaaminen tai ymmärrys ei päätä huimaa, mutta he eivät anna tämän olla hidasteena matkalla kohti unelmaa ässä-mersusta. Spesial-Siivous Oy hoitaa homman kun homman, sillä työ tekijäänsä opettaa.

Näytelmä perustuu Tapio Piiraisen ohjaamaan samannimiseen elokuvaan. Kyseessä on elämänmakuinen tarina ihmisistä vaikeiden aikojen keskellä.  Vauhdikas komedia käsittelee vakaviakin aiheita hyväntahtoisella huumorilla ja keskiöön nousevat sympaattiset henkilöt. Kai Lehtinen palaa kolmenkymmenen vuoden jälkeen legendaarisimpaan rooliinsa toimitusjohtaja Rauno Vekkilänä. Aisaparikseen Lehtinen saa toisen Suomen eturivin näyttelijän Ari-Kyösti Sepon, joka oli kaavailtu Sulo Kokin rooliin jo alkuperäisessä elokuvassa.

Siivoton juttu on Tuotantotalo Turpatallin tuotantoa ja ohjauksesta vastasi Iisalmen oma poika Jukka Vidgren, dramatisoinnista Ismo Apell ja Jukka Vidgren. Jukka Vidgren toimii elokuvaohjaajana ja käsikirjoittajana, tunnetuimpana teoksenaan komediaelokuva Hevi reissu.


Osta liput

Teatterin tekemisessä mukana