Rauhalahti Teatteri

ROCK´N ROLLATORS -musikaali 2022

Ratkiriemukas mutta koskettava tarina perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on yksityinen vanhainkoti Virkeä ja sen asukkaat. Arjen menon ja juhannusviikonlopun suunnittelu saa yllättävän käänteen, kun selviää, että vanhainkoti on ehkä ajautumassa pörssiyhtiön hampaisiin ja joutuu taloudellisten leikkausten kohteeksi. Kun kamelin selkä napsahtaa tämä Hopeinen joukko nousee vanhainkotikapinaan. He karkaavat hoitolasta ja valtaavat vielä kerran legendaarisen Lapinlahden HONKAHARJUN, joka on heille savolaisen tanssimusiikin, rokin ja punkin mekka. Matkan varrella Virkeän vanhukset toteuttavat omat one more time- haaveensa, jotka on ”vanhuksilta kielletty”. Lavalle nousee kahdeksan henkinen rock-bändi joka takaa aidot Sleepy Sleepers kiksit. Tämä uuden kotimaisen musiikkikomedian kantaesityksen ovat kirjoittaneet yhteistyössä Toni Wahlström & Ismo Apell. Päärooleissa nähdään huikea joukko: Sakari Kuosmanen, Tuija Piepponen, Heidi Herala, Ilkka A. Jokinen sekä Ilkka Pentti.

Suomen voimakkaimmat ja valovoimaisimmat Rokkarit 70- ja 80- luvun vaihteesta ovat ottamassa Rock´n Rollators näytelmässä kantaa vanhusten puolesta. Lavalle kesän mittaan nousee cameorooleissa vuoroilloin joukko Suomen rock- ja musiikkiviihteen legendoja mm. Maukka Perusjätkä, Pelle Miljoona, Tumppi Varonen, Mato Valtonen, Puntti Valtonen, Tapio Liinoja ja Halavatun pappojen Jamppa Kääriäinen.

Näytelmän Honkaharjulla tullaan näkemään samat esiintyjät, jotka aikoinaan musiikillaan päihdyttivät savolaisen nuorison hortoilemaan tanssilavan männikkömetsissä.


Osta liput

Teatterin tekemisessä mukana